Heerlijke donuts

Bestellen

Heeft u ook zo’n zin in die heerlijke verse Dutch Dough Donuts? Dat kan!

Ik waardeer enorm dat je op zoek bent gegaan naar heerlijke authentieke donuts. Helaas ben ik per direct met de werkzaamheden voor de donuts gestopt. De website blijft voorlopig nog in de lucht maar het is niet meer mogelijk om te bestellen.

Donuts

Bestellen

Omdat we geen vaste verkooplocatie hebben kunt u bestellingen online doorgeven. Dit kunt u doen door ons bestelformulier in te vullen, een mailtje te sturen of te bellen. Daarnaast helpen we u graag aan ideeën bij welke gelegenheden u donuts zou kunnen presenteren!

Naar het bestelformulier

Dutch Dough

vers op uw event

Wilt u uw donuts écht vers hebben?

Dan kunnen we in overleg kijken of ze ter plaatse gemaakt kunnen worden! Leuk om te zien en nog veel lekkerder om vervolgens op te eten!

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dutch Dough

als Traktatie

Bent u jarig of heeft u een jubileum? Heeft u kinderen die op school willen uitdelen? Tijd voor een traktatie!

Heeft u al eens aan donuts, mini-donuts of donut-holes gedacht?

Deze kleine hapjes kunt u uitdelen zonder u schuldig te voelen over de lijn van uw collega, of de gezondheid van uw kinderen! Donut-holes zijn een goede mond vol en kunnen op elk denkbare manier afgewerkt worden! U kunt dus zelf bepalen wat u trakteert!

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dutch Dough

Familie bijeenkomsten

Er kan veel gebeuren in het leven, met up’s en down’s. Dit zijn de momenten waarop u veel mensen over de vloer kunt krijgen, die u graag voorziet van een lekker hapje!

Laten we een paar van deze gebeurtenissen benoemen met de standaard traktatie:

  • Geboortes: beschuit of cake met muisjes
  • Begrafenissen: natte cake
  • Bruiloften: een bruidstaart of losse stukken taart
  • geslaagd feestjes: slagroomtaart met afbeelding!
  • Koningsdag: oranje tompouces

Wij vinden het fijn als mensen de moeite nemen het bezoek te bedienen, maar we willen soms ook wel eens wat anders! Heeft u wel eens aan donuts gedacht?

In afstemming met u kunnen we de afwerking van de donuts afstemmen op uw gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan geglazuurde donuts gedipt in muisjes, of een oranje glazuur voor op koningsdag!

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop Time

zelf donuts maken

Lijkt het u leuk om zelf een keer bezig te gaan met het maken van donuts? Voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of gewoon met uw vriend(inn)engroep! In overleg met u kunnen we kijken welke stappen we allemaal gaan nemen in het maken van donuts. Denk hierbij aan het maken en uitsteken van het deeg, het bakken, of alleen het leuk afwerken van de Donuts!

Natuurlijk hartstikke leuk om te doen! Donuts hoeven natuurlijk niet in hun typische ronde vorm gemaakt te worden, net als met brood kun je het deeg in eigen vormen laten rijzen en daarna bakken!

Een tijdsindicatie:

  • Deeg maken 15 minuten + 10 minuten rusttijd
  • Deeg vormen/steken afhankelijk van uw wensen.
  • Rijs tijd 30-40 minuten
  • Bakken afhankelijk van de hoeveelheid, reken voor een kleine groep zo’n 10 minuten voor het bakken en een kwartier om het daarna een beetje af te laten koelen Het is uiteraard niet verstandig om kinderen zelf met vet om te laten gaan.
  • Afwerken kan snel gedaan worden, maar het is natuurlijk ook leuk om bijvoorbeeld snoepjes op het glazuur te laten plakken

Het proces van A tot Z kan bij goede voorbereidingen gemakkelijk binnen 2 uur klaar zijn.

Bestellingen

doorgeven

Met de onderstaande link komt u bij mijn contactformulier. U kunt dit formulier gebruiken om uw vragen te stellen over een bestelling, of een bestelling door te geven. Wij nemen daarna (telefonisch) contact met u op om verder af te stemmen hoe, wanneer, wat en hoe duur de bestelling wordt.

Het minimale bestel aantal is 10 donuts. De donuts kunnen bezorgd worden, wij rekenen hiervoor 20ct per kilometer met een minimum van €5,--. Als u voor een specifieke datum wilt bestellen is het handig deze hieronder al te vermelden!

Bestelling doorgeven